Sport

“U” Jolidon a pierdut cu Gyor

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/21/08-jolidon--handbal feminin 4.jpg" border="0" align="right" />“U” Jolidon a fost învinsă acasă de Gyor ETO, în cea de a doua etapă din grupele Ligii Campionilor. </strong>



Vicecampioana României a fost depăşită clar de vicecampioana Europei, într-un meci disputat sâmbătă seara la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

La fel ca şi în meciul de la Ljubliana, cu Krim, clujencele au avut un început foarte slab, care a afectat întreaga desfăşurare a jocului. În minutul 8, unguroaicele conduceau deja cu 6-1, iar scorul primei reprize a fost 20-13. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în repriza secundă, când oaspetele au condus cu 22-14. Pe final de meci elevele lui Gheorghe Tadici au prins mai mult avânt şi tupeu şi au redus din handicap, scorul final fiind 30-25 în favoarea vicecampionei Europei.
La meci au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, între care şi 200 fani ai echipei oaspete, veniţi din Ungaria. Aceştia nu au ratat ocazia să se "înţepe" cu galeria clujeană, cu scandarea "Ria ria Ungaria", la care li s-a răspuns: "Afară afară cu ungurii din ţară".
Săptămâna viitoare, “U” Jolidon va juca tot acasă, urmând să primească vizita formaţiei Podravka Koprivnica, în data de 27 octombrie. Programul formaţiei clujene în continuare:, Podravka Koprivnica-"U" Jolidon Cluj (4 noiembrie), "U" Jolidon Cluj-Krim Ljubljana (11 noiembrie) şi Gyor ETO-"U" Jolidon Cluj (17 noiembrie).
Tot sâmbătă, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut a doua victorie consecutivă în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a Ligii Campionilor, impunându-se, în deplasare, cu scorul de 34-15 (14-6), în faţa formaţiei germane Buxtehuder SV, în grupa A.
România aliniază pentru prima dată două echipe în faza grupelor Ligii Campionilor. Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie. Tragerea la sorţi a celor două grupe principale va avea loc în 20 noiembrie.

Caseta tehnică

"U" Jolidon Cluj:
Portari: Petroczi (7 intervenţii), Munteanu (8 intervenţii). Marcatoare: Senocico 7 goluri, Tivadar 4, Dincă 4, Vădineanu 3, Chintoan 2, Safta 2, Cartaş 2, Paraschiv 1. Au mai evoluat: Florea, Tetean, Ţurcaş
Aruncări de la 7m: -
Eliminări: Ţurcaş, Cartaş, Senocico, Vădineanu
Antrenor: Gheorghe Covaciu

Gyor ETO:

Portari: Haraldsen (4 intervenţii), Herr (13 intervenţii)
Marcatoare: Loke 8 goluri, Lekic 8 (1 din 7m), Gorbicz 3 (1 din 7m), Amorim 3, Redei-Soos 3, Orban 3, Kovacsics 1, Radicevic 1. Au mai evoluat: Tervel, Szepesi
Aruncări de la 7m: 4/2
Eliminări: Amorim
Antrenor: Martin Ambros

Ultimele Stiri
abonare newsletter