Sport

Victorie în derby-ul de pe Bega!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/22/elba-u-cluj-oct-2012-site-556x200.jpg" border="0" align="left" />„U“ Mobitelco BT a câștigat meciul din deplasare cu BC Timișoara, cu 89-79.</strong>


Elevii lui Niksa Bavcevic au început foarte bine partida de pe Bega, conducând după primul sfert cu 27-19. Bănățenii au revenit însă rapid în joc, reușind să câștige sfertul doi și să ajungă la un singur punct de clujeni, 43-42. Pauza a fost un sfeșnic bun pentru „alb-negri“,  care s-au distanțat din nou după ce au câștigat sfertul trei cu 27-19. Jocul a fost mai echilibrat în ultimul sfert, clujenii reușind să/și păstreze constant avantajul și să se impună în final cu 89-79.

Pentru „U“ Mobitelco BT au înscris: Wright 21 p (6 recuperări, 3 pase decisive), Nikolov 21 p, Hallik 17 p (4X3, 5 rec.), Todorovic 10 p (7 rec., 2 p.d.), Barnette 9 p (6 rec., 4 p.d.), Nakic 9 p, Baciu 2 p (3 rec.). A mai jucat Pop (1 p.d., 1 intercepție).
Pentur BC Timisoara au punctat: Archie 20 p (7 rec.), Jovanovic 18 p, Jelenic 10 p, Căpușan 4 p, Johnson 4 p, Sarovic 4 p, Andrei 3 p și Derasimovic 2 p.

Niksa Bavcevic, antrenorul celor de la „U“ Mobitelco BT a declarat la finalul meciului că este foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi, dar pe de altă parte este nemulțumit de arbitraj: „Sunt mulțumit de victoria de azi, am reușit să oprim jocul Timișoarei, echipa a jucat matur. Pe partea de atac, am avut câteva greșeli, însă per total sunt foarte mulțumit de jocul băieților. Dacă de jocul echipei sunt mulțumit, sunt foarte nemulțumit de prestația arbitrilor! A fost la început tratamentul incorect la care a fost supus Mircea Cristescu, apoi a fost faza în care am atras atenția arbitrilor asupra comportamentului băncii tehnice a gazdelor și am primit tehnic și noi și Timișoara! Nu vreau să îmi dea nimeni lecții de regulament, vreau ca echipa mea să fie tratată corect. Nu se pot comporta așa cu mine!“, a spus tehnicianul clujean.
Mircea Cristescu, președintele de la „U“ Mobitelco BT a declarat că clubul va depune un memoriu legat de prestația arbitrilor în meciul de la Timișoara. „O să analizăm foarte bine meciul, felicit băieții și staful tehnic, în special pe domnul Bavcevic, care, în condițiile date a încercat să protejeze echipa și inclusiv pe mine. Vom analiza acest meci și vom face un memoriu în legătură cu cele două faulturi tehnice și modul cum au fost ele interpretate, pentru că este singura cale legală“, a spus oficialul baschetbaliștilor clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter