Sport

Victorie în campionat pentru „U“ Jolidon

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/23/24 u jol csm.jpg" border="0" align="right" />„U“ Jolidon a învins cu 28-26 formația CSM București, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii Naționale de handbal feminin. </strong>

„Studentele“ au trecut peste înfrângerile cu HCM Roman și Gyor ETO și au câștigat meciul de acasă cu CSM București.

Vicecampioanele României au obținut prima victorie după trei meciuri și au moralul ridicat înaintea meciului de sâmbătă cu Prodavka Koprivnica, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.
Clujencele au reușit să învingă formația CSM București cu o tactică învățată din meciurile de Ligă cuGyor Eto și Krim Ljubliana. Elevele lui Gheorghe Covaciu au început în forță partida de marți seara, și-au asigurat un avantaj considerabil, iar apoi au încetinit ritmul, permițând adversarelor să se aproprie pe tabela de marcaj, însă nu periculos. În final s-au impus cu 28-26, după ce la pauză scorul a fost 17-13.
Clujencele nu au câștigat nici un punct până acum în cea mai importantă competiție dedicată echipelor de club, dar au avut prestații remarcabile, atât în deplasarea de la Krim Ljubliana cât și în partida de acasă cu unguroaicele de la Gyor ETO.

Urmează Koprivnica

„U“ Jolidon va juca cel de al treilea meci consecutiv pe teren propriu, sâmbătă, împotriva puternicei formații Prodavka Koprivnica, în etapa a treia a Ligii Campionilor. Partida se va disputa la Sala Sporturilor „Horia Demian“, de la ora 17.30, iar un bilet de intrare va costa 15 lei. Tichetele au fost puse de marți în vânzare la casieriile sălii, iar programul este următorul: miercuri, joi și vineri între orele 11:00-16:00, iar în ziua meciului, sâmbătă, 27 octombrie, vor putea fi achiziționate începând cu ora 14.30 în limita locurilor disponibile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter