Sport

Andone: “Puteam să ne întoarcem cu trei puncte”

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/24/andone istanbul.jpg" border="0" align="right" />Ioan Andone, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat după egalul de la Istanbul că elevii săi puteau să se impună în faţa echipei Galatasaray, dacă aveau puţin noroc. </strong>



„Am trăit egalul cu umilință, cu suferință. Meciul ne caracterizează, până la urmă, s-a jucat ca cele de până acum, din acest sezon. Când ne e teamă de un joc, obținem rezultate bune. Asta pentru că avem jucători buni, excepționali, admirabili. Orice cuvânt e puțin pentru ce au realizat băieții pe un asemenea teren. Cu mai mult noroc, cred că puteam să ne întoarcem cu trei puncte”, a spus Ioan Andone, după ce CFR Cluj a remizat, 1-1, în deplasare la Galatasaray Istanbul.
„Sigur nu primeam gol și mai înscriam, dacă nu era eliminat Aguirregaray. a trebuit să renunțăm la atac, și până la urmă au mers bine lucrurile. Din păcate, prostia pe care a făcut-o putea să ne coste”, a adăugat tehnicianul.
„Dacă batem Galata pe teren propriu, vom fi în primăvara europeană, obligatoriu. Am avea șapte puncte și ei ar rămâne cu unul singur. Acum, depinde, dacă vom fi în Liga Campionilor sau în Europa League”, a încheiat „Fălcosul”.
Andone a mai precizat că va avea o discuţie cu conducerea clubului în cursul zilei de azi, dar că nu este îngrijorat că ar putea fi demis, întrucât are deja oferte din partea a două cluburi. Oficialii CFR-ului sunt nemulţumiţi de parcursul slab din campionat, iar în ultima perioadă s-a vehiculat că Andone ar putea fi înlocuit.

foto: www.zaman.com.tr

Ultimele Stiri
abonare newsletter