Sport

Bosnia – Romania, meciul ultimei speranţe

<p>Sâmbata, de la ora 20:15, pe stadionul Bilino Polije din Zenica se va disputa partida dintre Bosnia şi România, meci în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal din 2012 din Ucraina şi Polonia.</p> <p />

Înaintea acestui meci naţionala tării noastre se află pe penultima poziţie a grupei D, cu doar 2 puncte, din 12 posibile.

 


Un eventual eşec în această partidă ar încheia socotelile României cu aceste preliminarii, chiar mai rău, ar deschide calea spre ultimele locuri din grupă. Mai mult, un egal ar prelungi speranţele şi agonia echipei române, în vreme ce o victorie a reprezentativei ţării noastre ne-ar plasa, poate chiar decisiv, înaintea Bosniei redând astfel şansele teoretice de a vizita Polonia şi Ucraina din postura de participanţi la EURO 2012.

Multe din speranţele suporterilor români se leagă de mult mediatizata revenire a “fiului rătăcitor”, Adrian Mutu, în rândurile tricolorilor, precum şi de pofta sa de joc demonstrată mai ales în ultima partida de campionat disputată de echipa sa, Fiorentina, împotriva AS Roma, în care acesta a înscris un gol, a dat o pasă de gol şi a trimis mingea în bara la o mare ocazie a Fiorentinei.


Partida dintre cele două naţionale va fi condusă la centru de către arbitrul spaniol Fernando Teixeira Vitienes, ibericul fiind unul dintre cei mai bine cotaţi arbitrii ai momentului, fapt ce denotă importanţa cu care este tratată  acestă partidă de către UEFA.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter