Sport

Pandurii, o nucă tare

<p><img src="documente/stories/03_martie/31_ziua/09 cfr-pandurii 230.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Campionii de la CFR Cluj vor juca în etapa a 23-a a Ligii 1 în deplasare la Pandurii Târgu Jiu, echipă care i-a încurcat de multe ori în ultimii ani.</p> <p />

Echipa pregătită de Alin Minteuan a reuşit în etapa trecută prima victorie din 2011, impunându-se acasă în faţa Sportului Studenţesc, o echipă practic condamnată la retrogradarea în Liga 2. „Feroviarii“ vor să lege de victoria în faţa „studenţilor“ bucureşteni un succes în faţa Pandurilor, care le-ar creşte considerabil şansele la ocuparea unui loc de cupă europeană. CFR a câştigat un singur meci în deplasare în acest sezon, 3-0 la Gloria Bistriţa, iar un succes în faţa gorjenilor ar fi şi o revanşă luată în faţa unei echipe care i-a încurcat mereu (suporterii din Gruia îşi amintesc de înfrângerea cu 1-2 din sezonul 2007-08, care îi putea priva de câştigarea primului titlu din istorie).

De cealaltă parte, gorjenii nu au mai cunoscut gustul victoriei de peste patru luni, ultima victorie a echipei lui Grigoraş datând din 19 noiembrie 2010, când s-au impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Braşov. Pandurii luptă pentru evitarea retrogradării, iar o victorie în partida cu CFR le-ar fi utilă atât în clasament cât şi pentru moralul jucătorilor, care nu învins pe nimeni în acest an. „Este foarte important meciul cu CFR Cluj. O victorie în faţa campionilor ar fi o mare gură de oxigen pentru noi, însă doar începutul. Nu trebuie să mai coborâm niciun pas în clasamentul adevărului. Deja am pierdut două puncte importante cu Gloria Bistriţa iar la Mediaş trebuia să ţinem cont de faptul că, dincolo de evoluţia noastră mai slabă, am avut în faţă un adversar de locurile 5-6, o echipă cu obiectiv de clasare pe unul dintre locurile de Cupe Europene”, a precizat preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu.


Pandurii – CFR Cluj se va juca pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin (arena din Târgu Jiu este în proces de modernizare), duminică de la ora 17 şi va fi transmis în direct de GspTv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter