Sport

Inter, aproape eliminată

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/07_ziua/7-chivu-inter-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Inter Milano, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a fost învinsă categoric de Schalke 04 Gelsenkirchen, cu scorul de 5-2 (2-2), pe teren propriu.</p>

Meciul a contat pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Într-o altă partidă, Real Madrid a învins pe Tottenham Hotspur cu scorul de 4-0.

Cristian Chivu, căpitanul naţionalei României, a început ca titular dar a fost eliminat în minutul 62, pentru al doilea cartonaş galben. Pentru Chivu este a doua eliminare în mai puţin de o săptămână, după cea din derby-ul de sâmbătă cu AC Milan, pierdut de interişti cu 0-3. Italienii au început excelent, au deschis scorul în primul minut, prin Stankovic şi a condus cu 2-1, graţie golului semnat de Diego Milito (34), dar Schalke a revenit de fiecare dată, prin Joel Matip (17) şi Edu (40), iar după pauză s-a desprins prin golurile marcate de Raul (53), Andrea Ranocchia (57, autogol) şi Edu (75). Ciprian Deac, fost jucător al campioanei CFR, nu a făcut parte din lotul lui Schalke pentru acest meci.


Manşa secundă va avea loc pe 13 aprilie la Gelsenkirchen.

Real Madrid a învins pe Tottenham Hotspur cu scorul de 4-0 (1-0), pe teren propriu. Spaniolii au deschis scorul rapid, prin togolezul Emmanuel Adebayor (4) şi au controlat total jocul, beneficiind şi de avantajul omului în plus încă din minutul 15, când a fost eliminat atacantul englez Peter Crouch. Real a tranşat disputa după pauză, când au mai marcat, din nou Adebayor (57), Angel Di Maria (72) şi Cristiano Ronaldo (87).

Ultimele Stiri
abonare newsletter