Sport

2.400 de kilometri cu mingea la picior

<p>Sponsorul Cupei României la fotbal a lansat joi campania „Drumul Mingii“, o mişcare prin care românii îşi vor arăta pasiunea pentru fotbal.</p> <p />

1.000 de oameni vor parcurge, cu mingea la picior, distanţa de 2.400 km, prin 35 de localităţi, de la Timişoara până la Braşov, oraş care va găzdui finala Cupei României în data de 25 mai. Iubitorii fotbalului vor fi susţinuţi în acţiunea lor de mari glorii ale acestui sport: Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Sorin Cârţu (foto), Adrian Bumbescu şi Costel Orac.

Traseul va începe în data de 16 aprilie şi va trece prin unele dintre cele mai importante oraşe ale ţării, urmând să se încheie în data finalei Cupei României, pe 25 mai, la Braşov. Suporterii care doresc să fie printre cei 1.000 de norocoşi se pot înscrie pe site-ul campaniei, www.fotbaladevarat.ro/drumul-mingii. Cel mai norocos dintre cei 1.000 va da lovitura de start a finalei de la Braşov.


Este pentru al doilea an când Timişoreana, sponsorul Cupei României, lansează o campanie de atragere a suporterilor pentru un „Fotbal Adevărat“, după ce în sezonul trecut o echipă a gloriilor fotbalului românesc a întâlnit o selecţionată a suporterilor înaintea Finalei Cupei României de la Iaşi.

Meciurile din semifinalele Cupei României sunt Dinamo – Gloria Bistriţa şi FC Braşov – Steaua, care se vor întâlni în dublă mansă, în datele de 20 aprilie şi 11 mai. CFR Cluj, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale competiţiei knock-out, a fost eliminată în sferturile de finală de Gloria Bistriţa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter