Sport

„Feroviarii“ întâlnesc FCM-ul

<p>CFR va juca în această seară la Târgu Mureş, împotriva unei echipe care s-a impus în Gruia în meciul tur, cu 2-1.</p> <p />

Mureşenii au fost revitalizaţi de Ioan Ovidiu Sabău, sub comanda căruia au reuşit să se depărteze de zona periculoasă a clasamentului. „Moţul“ a preluat echipa mureşeană în luna septembrie şi după o serie de meciuri foarte bune, FCM-ul a ieşit din zona retrogradării, reuşind să devină o nucă tare şi să scoată puncte chiar şi în faţa echipelor cu pretenţii în acest sezon, cum ar fi Rapid sau Oţelul. Mureşenii au învins şi pe CFR, chiar în Gruia, reuşind să revină şi să se impună, după ce au fost conduşi cu 1-0. Elevii lui Sabău vor să repete performanţa din toamnă şi în meciul din această seară. „Va fi un meci special. CFR nu trece printr-un moment bun, noi suntem tari acasă. Îi respectăm pe cei de la CFR, dar trebuie să câştigăm. Eu am trăit momente superbe acolo, dar acum lupt pentru FCM şi îmi doresc victoria“, a declarat Didi, fotbalist care a jucat câteva sezoane şi la CFR.

„Feroviarii“ trec printr-o perioadă nefastă, după înfrângerile cu Rapid şi Pandurii, şi mai au în acest sezon un singur obiectiv: victoria în faţa Universităţii în derby-ul Clujului. Elevii lui Minteuan sunt la 8 puncte de locul 6, ultimul care duce în cupele europene, iar o victorie în meciul de la Târgu Mureş i-ar mai lăsa să spere la o clasare fruntaşă în acest sezon.


FCM Târgu Mureş – CFR Cluj se va juca astăzi de la ora 18 ( în direct pe GspTv) şi va fi arbitrat de o brigadă formată din: Andrei Chivulete (central) - Andrei Constantinescu, Adrian Popescu (asistenţi) şi Paul Unimăţan (rezervă). Observatori vor fi Anton Heleşteanu şi Victor Ciocan, iar supervizor Octavian Goga.

Ultimele Stiri
abonare newsletter