Sport

Egalitate după două meciuri

<p />După primele două meciuri ale semifinalei dintre „U” Mobitelco BT şi Gaz Metan Mediaş, cele două echipe se află la egalitate, 1-1, iar clujenii trebuie să câştige cel puţin un meci la Mediaş pentru a spera la o calificare în finala campionatului.

Baschetbaliştii clujeni au debutat cu stângul în semifinalele disputate în compania medieşenilor, pierzând primul meci de acasă cu 65-67. Prima partidă a fost una foarte echilibrată, chiar dacă oaspeţii au condus marea majoritate a timpului, după ce s-au impus în primul sfert cu 18-10. Clujenii au revenit în joc şi au câştigat sfertul doi şi trei cu 20-17, iar finalul de meci se anunţa extrem de tensionat. Victoria a fost decisă în ultimele minute de joc, când medieşenii au fost mai lucizi şi s-au impus, chiar dacă universitarii clujeni au preluat la un moment dat conducerea pe tabelă. Oaspeţii s-au impus prin trei puncte înscrise în ultimul minut, moment în care apărarea lor a fost vigilentă şi nu au primit nici un coş .

În cel de al doilea meci al semifinalei, elevii lui Marcel Ţenter au fost mult mai motivaţi şi au dominat ostilităţile pe durata întregii partide, reuşind să se impună cu 78-72 şi să egaleze scorul general. „A fost un meci foarte greu, foarte solicitant din punct de vedere fizic şi mă bucur că am câştigat. Cred că astăzi noi ne-am dorit mai mult victoria şi am demonstrat că suntem o echipă puternică. La Mediaş va fi la fel de greu ca şi aici, dar forma de moment şi dorinţa de victorie vor fi determinante“, a declarat Marcel Ţenter, antrenorul de la „U“ Mobitelco BT.


Următoarele meciuri din semifinale se vor desfăşura la Mediaş, miercuri şi joi (4 şi 5 mai). Meciul de mâine va fi arbitrat de Alexandru Olaru, Marius Ciulin şi Mircea Şerban, iar cel din 5 mai de Laurenţiu Grigoraş, Lazslo Bukuresti şi Ciprian Stoica.

Ultimele Stiri
abonare newsletter