Sport

Rugbyştii au pierdut şi cu Steaua

<p />Echipa de rugby a Universităţii Cluj a jucat sâmbătă, pe teren propriu, împotriva echipei CSA Steaua Bucureşti.

Partida a contat pentru etapa a şasea a SuperLigii CEC Bank şi s-a încheiat cu scorul de 35-15 în favoarea echipei din Capitală, Universitatea suferind o nouă înfrângere pe teren propriu.

Antrenorul Octavian Chihaia a pus parcursul slab din campionat pe seama lipsei de experienţă şi de atenţie a elevilor săi. Rugbyştii clujeni au pierdut toate cele şase partide jucate în acest sezon. „Nu ştim să profităm de ocaziile pe care le avem. Urmează meciul din deplasare cu echipa CSU Arad pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Cărţile se vor juca oricum în toamnă, în play-out“, a declarat Chihaia.


Universitarii clujeni se află în continuare pe poziţia a şaptea a clasamentului cu un singur punct, urmaţi de echipa arădeană, singura care nu a acumulat nici un punct. Antrenorul secund şi căpitanul Universităţii Cluj, Cristian Săuan, se declară însă optimist în privinţa salvării echipei de la retrogradare. „Mai este mult până la terminarea campionatului. Se joacă tur-retur şi în ciuda faptului că avem un lot destul de mic şi câţiva jucători accidentaţi, sunt convins că ne vom salva de la retrogradare. Totul se va decide însă în play-out“, a spus Săuan.

Universitatea Cluj va juca în etapa a şaptea a SuperLigii CEC Bank în deplasare la CSU Arad, meciul urmând să aibă loc sâmbătă, 7 mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter