Sport

Încă un meci între „studenţi“

<p><img src="documente/stories/05_mai/05_ziua/5-u-sportul-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></p> <p />Elevii lui Ionuţ Badea vor să continue parcursul foarte bun din 2011 şi în meciul cu Sportul Studenţesc.

După ce au dat piept cu „colegii“ de la Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, jucătorii Universităţii Cluj joacă azi împotriva formaţiei Sportul Studenţesc Bucureşti.

„U“ Cluj este una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. Acest lucru se vede atât pe teren, cât şi în statistici. „Alb-negrii“ au început pasa bună care pare să nu se mai termine la partida de la Mediaş cu Dinamo, pe care au câştigat-o cu 2-1. În clasamentul celor mai în formă echipe din Liga 1, Universitatea este pe locul trei, cu 11 puncte obţinute în ultimele 6 etape, fiind devansată doar de Dinamo şi FC Vaslui, care au câte 13 puncte. Clujenii vor juca astăzi împotriva Sportului Studenşţesc, ultima clasată din Liga 1. În meciul tur, bucureştenii s-au impus cu 2-0, iar acum „studenţii“ clujeni vor să îşi ia revanşa.


Ionuţ Badea, tehnicianul Universităţii, ştie că Sportul este o echipă periculoasă, care poate pune probleme oricui, chiar dacă se află pe ultimul loc, fără şanse de salvare de la retrogradare. „Ne aşteaptă o partidă contra unui adversar care are consistenţă în joc, dar căruia i-au lipsit în majoritatea timpului rezultatele. Ei au puncte forte şi puncte slabe, este important să rămânem concentraţi. Avem şi atuul terenului propriu şi al momentului bun în care ne aflăm, avantaje de care trebuie să profităm“, a declarat Badea înainte de partida cu Sportul Studenţesc.

 


Arbitrează Colţescu

 


Meciul Universitatea Cluj – Sportul Studenţesc se va disputa astăzi de la ora 17.30 pe stadionul din Mediaş şi va fi transmis în direct de GspTv. Arbitrul central al întâlnirii va fi Sebastian Colţescu (Craiova), care va fi ajutat de tuşierii Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Gabriel Stroe (Piteşti), în timp ce arbitru de rezevă va fi Georgian Ionescu din Buzău. Observatorii meciului vor fi Florin Chivulete şi Claudiu Popa, ambii din Bucureşti.

Universitatea şi Sportul Studenţesc s-au întâlnit până acum de 43 de ori în Liga 1. Bucureştenii au câştigat 18 meciuri, iar clujenii doar 14, restul încheindu-se la egalitate. Cele două echipe, alături de Rapid, sunt singurele din Liga 1 care au evoluat în primul eşalon şi înainte de cel de al doilea război mondial. Primul meciu Universitatea Cluj – Sportul Studenţesc a avut loc în sezonul 1937-38 şi a fost câştigat de ardeleni cu 4-1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter