Sport

CFR, doar egal cu Gloria

<p /><img src="documente/stories/05_mai/10_ziua/11 meci fotbal cfr cluj - gloria bistrita cupa romaniei timisoreana rp 33 mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Bistriţenii au fost aproape să câştige în Gruia şi să se salveze practic de la retrogradare, dar CFR a revenit în joc după pauză.

 

CFR a remizat în Gruia azi după-masă, 2-2, cu Gloria Bistriţa.


 

Gloria a început mai bine meciul şi a deschis repede scorul. Era doar minutul 10 când Nalaţi a executat superb o lovitură liberă de la 40 m, traiectoria balonului l-a păcălit pe Mincă şi a intrat în poartă, bistriţenii deschizând astfel scorul. După câteva ocazii ale clujenilor, bistriţenii au reuşit să îşi mărească avantajul în ultimul minut al primei reprize. Alexandru Tudose a marcat cu capul, după o centrare primită din corner.


„Feroviarii“ au intrat în repriza secundă mult mai motivaţi şi după ce au ratat câteva ocazii, au reuşit să reducă din handicap iar mai apoi să egaleze. Cristi Bud a readus CFR-ul în joc, printr-un şut excelent din marginea careului. Fostul bistriţean Gabi Mureşan a egalat pentru „alb-vişinii“, cu un sfert de oră înainte de final, printr-un şut plasat, de la aproximativ 15 m.

 


Minteuan: „Nici publicul nu ne ajută”

 


Alin Minteuan, antrenorul CFR-ului, a declarat după remiza cu Gloria că este dezamăgit de unii dintre elevii săi, care nu s-au mobilizat în meciul cu bistriţenii cum au făcut-o în meciul cu Dinamo. „Au fost două reprize total diferite. În prima, după victoria de la Dinamo, o parte din băieţi m-au dezamăgit total. În a doua, doar neşansa a făcut să nu câştigăm. Mi-e foarte greu să îi mai motivez pe jucători, până şi publicul nu ne ajută, la pauză ne acuzau de blat!“, a declarat tehnicianul din Gruia după egalul cu Bistriţa.

De cealaltă parte, Nae Manea, antrenorul Gloriei, a declarat că echipa sa trebuie să învingă Universitatea Craiova în meciul de acasă, pentru a rămâne în Liga 1. „A fost un joc pe care regret că nu l-am câştigat, ar fi însemnat salvarea de la retrogradare. Ne aşteptam să vină peste noi în a doua repriză, le-am şi spus băieţilor la pauză. Meciul direct cu Craiova va decide cine va retrograda“, a spus tehnicianul bistriţenilor.


 

Caseta tehnică

 

CFR Cluj: Mincă - Panin, Nuno Diogo, Piccolo, Veloso -  G.Mureşan - E.Dică, Peralta (Hora '46), Sare (Nicoară '36) - Batin, Buş (Bud '46.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Achim, V.Năstase, Corallo, Velcovici (Costache '66) - Tudose, Nalaţi - Keita, Băjenaru, Mandea (C.Petre '66) - Curtuiuş (R.Mărginean '90+2).

Cartonaşe galbene: Nicoară '82, Panin '83 / Curtuiuş '5, Corallo '66.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Zoltan Szekely, Aurel Oniţă (asistenţi) - Dan Monea (rezervă). Observatori: Constantin Ştefan, Gheorghe Nedelescu. Supervizor: Mircea Cezar Ionescu

Spectatori: 700

Ultimele Stiri
abonare newsletter