Actualitate

Mihai Trăistariu a fost declarat 'Artistul anului 2010 în România' de Radar de Media

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/28_ziua/mihai-traistariu.jpg" border="0" alt="Mihai Trăistariu" title="Foto www.carcabot.ro" style="margin: 2px 5px; float: right;" />Cântăreţul Mihai Trăistariu a fost declarat 'Artistul anului 2010 în România' la cea de-a doua ediţie a Premiilor Online Radar de Media. Au fost peste 20.000 de vizitatori ai site-ului, informează un comunicat transmis duminică AGERPRES.<br /> <br />Trăistariu a fost primit voturile a 831 de vizitatori, respectiv 18%, pe locul următor situându-se Paula Seling cu 689 de voturi, 15%, iar pe locul trei, Inna cu 579 de voturi, 12%.<br /> <br />Premiile Online Radar de Media sunt oferite pentru 15 categorii diferite care combină spaţiul media, new-media cu cel al show-bizului românesc.</p>

Cel mai bun show de televiziune a fost desemnat emisiunea 'Dansez pentru tine' care a fost votată de 1.923 de vizitatori, respectiv 42%, iar 'Cronica Cârcotaşilor', cu 1.271 de voturi, a fost desemnată drept 'Cel mai bun program de divertisment' (comedie/farse - pamflet/satiră).

Emisiunea televiziunii Antena 1, 'Un show Păcătos', a fost desemnată de 625 vizitatori drept 'Cea mai bună emisiune de televiziune' (talk show, emisiune tabloid, matinal), în timp ce Mircea Badea, cu 646 de voturi, a fost desemnat drept 'Cel mai bun moderator de televiziune'.

'Cel mai bun program de ştiri' a fost desemnată emisiunea de ştiri a postului Pro TV cu 1.826 de voturi urmată la distanţă mare, respectiv 856 voturi, de Observatorul Antenei 1.

Selecţia Naţională Eurovision a fost desemnată drept 'Best evenimentul anului 2010' cu 1.455 de voturi.

La categoria posturi de radio, 'Cel mai ascultat post de de radio din FM' a fost desemnat 'Kiss FM' cu 989 de voturi, iar cea mai bună emisiune de radio a fost emisiunea matinală prezentată de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan - 'Morning ZU', iar premiul pentru 'Cel mai ascultat post de radio online' a fost adjudecat de 'Radio DEEA' cu 1.489 de voturi.

Cotidianul 'Libertatea' a fost desemnat, cu 704 voturi, 'Cel mai citit ziar' (presa scrisă), iar 'evz.ro' a câştigat premiul pentru 'Cea mai citită platformă de ştiri' (ziar electronic).

Premiul pentru 'Cea mai citită revistă' (publicaţie online) a revenit, cu 526 de voturi, publicaţiei Ciao.ro, în timp ce distincţia pentru 'Blogul anului' i-a fost remisă actorului Mihai Bendeac, votat de 888 de cititori.

Ultimul premiu, cel pentru 'Cea mai sexy vedetă din media' a revenit asistentei din emisiunea 'Un show Păcătos' Daniela Crudu, care a fost votată de 559 de cititori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter