Actualitate

Răsfăţ feminin de la Iulius Mall

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/28_ziua/catalin-botezatu.jpg" border="0" alt="Cătălin Botezatu" title="Cătălin Botezatu va cina cu norocoasa câştigătoare a concursului organizat de Iulius Mall pe pagina de Facebook" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Iulius Mall pune “la bătaie” trei sejururi de shopping în Italia pentru clientele, în perioada 1-8 martie.</p> <p>Clientele Iulius Mall vor fi copleşite cu premii în această săptămână. Vedete, răsfăţ cu flori şi mărţişoare, surprize, atmosferă romantică şi preţuri speciale pentru că, de mâine, la Iulius Mall vine primăvara!</p> <p>Întrega echipă a emisiunii „Un Show Păcătos” se va afla marţi în Iulius Mall pentru a transmite în direct toate momentele realizării celui mai mare lanţ uman de “Martzishor”, Dan Capatos, asistat de Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu, vor da startul unei „primăveri la maXim”.</p>

Organizatorii îndeamnă clujenii să vină la Iulius Mall îmbracaţi în tricouri albe sau roşii, dintre participanţi urmând a fi aleşi câştigătorii celor cinci televizoare LCD full HD puse la dispoziţie de către Iulius Mall. Mai mult, în perioada 1-8 martie se va organiza o tombolă, clienţii care vor depune în urnă bonuri fiscale de cel puţin 100 de lei pot câştiga un sejur de shopping la Roma, Milano sau Florenţa. De asemenea, doamnele vor mai putea câştiga în fiecare zi o sesiune de shopping de 100 de euro în Iulius Mall şi un abonament la Solarul Sunkiss.

O cină cu Botezatu

Sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 18, clujencele vor putea admira ultima colecţie a designerului vestimentar, Cătalin Botezatu, “Boxing”, vestitul creator urmând a aduce pe catwalk, într-un concept în premieră, lenjerie inimă pentru bărbaţi, o prezentare de modă plină de vitalitate şi care impresionează prin coregrafia ce aminteşte de meciurile de box. Modelele vor defila, asemeni pugiliştilor, în lenjerie intimă, şorturi şi pantaloni de trening. Şi pentru că se apropie ziua tuturor femeilor, pe 5 martie, designerul va lua cina cu norocoasa câştigătoare a unui concurs demarat pe contul de Facebook al Iulius Mall. Clujencele care îl admiră pe Cătălin Botezatu mai au posibilitatea de a încărca până pe 4 martie o fotografie pe pagina de socializare a mall-ului. Câştigătoarea va fi desemnată în funcţie de numărul de voturi primite de la utilizatorii site-ului cu pricina.


Coafuri gratis pentru femei

Şi pentru că surprizele nu se încheie aici, în 8 martie, echipa Gett’s Color Bar va transforma look-ul doamnelor şi domnişoarele, oferind gratuit şedinţe de coafură şi make-up în tendinţele acestei primăveri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter