Actualitate

Un olandez luptă pentru copiii clujeni

<p> </p> <p><img src="documente/stories/04_aprilie/04_ziua/dick perdok.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Clujenii pot sprijini fundaţia „Clujul are suflet” prin achiziţionarea CD-urilor imprimate de olandezul Dick Perdok.</p> <p />

Campania „Clujul are suflet”, desfăşurată de Banca Transilvania, se bucură de aportul unui om de afaceri olandez, Dick Perdok, care a anunţat că toţi banii pe care îi obţine prin vânzarea a două CD-uri cu coveruri înregistrate vor fi donate în conturile campaniei.

Dick Perdok este un om de afaceri olandez care s-a stabilit în România în urmă cu 20 de ani, deschizând o fabrică în Apahida în care se construiesc căsuţe pentru grădină.


„În momentul de faţă afacerile merg foarte bine, în cadrul fabricii din Apahida lucrează 25 de oameni, iar linia de producţie este complet automatizată. Când am constatat că afacerile mele sunt în ordine am decis să îmi fac timp şi pentru hobby-ul meu mai vechi, muzica. Mai mult, într-o discuţie cu prietenul meu Robert Reckkers, directorul Băncii Transilvania, l-am întrebat cum aş putea să ajut copii defavorzaţi din România, el recomandându-mi să sprijin fundaţia «Clujul are suflet», proiect iniţiat de această bancă. Astfel, am înregistrat două CD-uri cu coveruri, după melodii ale anilor 1970-1980, banii obţinuţi din vânzarea acestora urmând a fi viraţi în conturile fundaţiei. Mai mult, am decis ca toţii banii pe care îi voi obţine de la evenimentele la care voi fi invitat să intre tot în conturile acestei asociaţii”, a declarat Dick Perdok.

 


Videoclip cu un celebru artist clujean

 


Pe cele două CD-urile, clujenii pot asculta muzica lui Frank Sinatra, Elvis Presley, Demis Roussos, Neil Diamond, Tom Jones sau Rene Froger. „Până acum am adunat peste 2.500 de euro din vânzarea acestor CD-uri. Cel mai probabil în luna iunie voi lansa o piesă, care va avea şi videoclip, împreună cu un celebru cânţăreţ clujean, dar din păcate în momentul de faţă nu vă pot spune cine este din cauza contractului stabilit între noi. La fel, banii obţinuţi din această colaborare vor merge tot către fundaţia «Clujul are suflet»”, a mai declarat Perdok. Mai multe detalii despre achizitionarea celor două CD-uri pot fi găsite pe www.dick-perdok.com/. Toate fondurile obţinute din vânzarea CD-urilor vor fi folosite pentru copiii defavorizaţi, ajutaţi de Fundaţia „Clujul are Suflet”.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter