Actualitate

Tânără lovită pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a ajuns la spital

O tânără de 29 de ani a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat de 69 de ani, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc pe strada Aurel Suciu, iar tânăra a fost dusă la spital.

 

 


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au transmis pentru monitorulcj.ro că echipajele de salvare au fost alertate în jurul orei 13.30, o tânără fiind găsită conștientă, fără a prezenta traumatisme deosebit de grave. Tânăra a fost dusă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

 


„Poliția a fost sesizată în jurul orei 12.35 cu privire la producerea unui eveniment de circulație în municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 69 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Aurel Suciu către strada General Traian Moșoiu, ar fi surprins și accidentat o tânără de 29 de ani, din județul Mureș, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirlor de specialitate.


Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Conform unor surse, tânăra s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovită de mașină.


CITEȘTE ȘI:

Tânăr clujean de 21 de ani, ARESTAT după ce l-a amenințat cu o RANGĂ pe un bărbat și a furat din două mașini

Ultimele Stiri
abonare newsletter