Anunțuri

S.C. HOLCIM (ROMANIA) S.A. – ANUNȚ PUBLIC

 

S.C. HOLCIM (ROMANIA) S.A. cu sediul sediu social în București, Șoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Oregon Park, clădirea B, etaj 6, sector 2, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului CLUJ în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului (continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare a proiectului fără efectuarea evaluării de impact asupra mediului și fără evaluarea impactului asupra corpurilor de apă) pentru proiectul „CONSTRUIRE HALĂ ANEXĂ PROCESARE NISIP DE CALCAR ȘI PLATFORMĂ BETONATĂ” de pe amplasamentul punctului de lucru din Municipiul Turda, Str. Ștefan Cel Mare, Nr. 4, Număr Cadastral 54281, județul Cluj. 


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate prin solicitare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 și la următoarea adresa web: http://apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Holcim (Romania) SA - Ciment Turda
Carstoiu Cristian
Manager Operational 

abonare newsletter