Economie

Biogenis împlineşte cinci ani de existenţă în România

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/20/06 biogenis.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Banca de celule stem Biogenis împlineşte anul acesta cinci ani de existenţă în România, iar grupul de bănci de celule stem Famicord, din care face parte şi Biogenis, împlineşte zece ani de când îşi desfăşoară activitatea în Europa.</p>

De-a lungul celor cinci ani de activitate în ţara noastră, din dorinţa de a fi aproape de clienţii săi, Biogenis a lansat servicii noi şi a devenit astfel prima bancă din România care stochează proba de celule stem în două recipiente, la cererea clientului, prima bancă din ţara noastră care stochează concentrat de celule stem, şi nu sânge integral.

De asemenea, Biogenis au devenit prima bancă românească ce izolează şi stochează în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical, prima bancă din ţară care oferă posibilitatea unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro.

Biogenis au devenit şi prima bancă românească cu transport gratuit a probei oriunde în lume, în caz de utilizare, pentru copil şi rudele de gradul I şi II, dar şi prima bancă din România care oferă posibilitatea de plată online cu cardul pentru serviciile sale.

Începând din anul 2011, Biogenis pune la dispoziţia clienţilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul căruia actualii şi viitorii clienţi au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

 


Boli grave tratate cu ajutorul probelor Biogenis

Din anul 2002, de când a luat fiinţă în Varşovia, grupul de bănci de celule stem Famicord din care face parte Biogenis, s-a aflat într-o continuă expansiune. De-a lungul celor 10 ani grupul s-a extins vizibil, ajungând în momentul de faţă să aibă locaţii de stocare în 11 ţări, să lucreze în şapte laboratoare de prelucrare a sângelui şi să numere peste 100.000 de părinţi care au apelat la serviciile grupului.

Încă din primii ani de la înfiinţare, în grupul din care face parte Biogenis, au fost eliberate probe care au fost utilizate cu succes în tratarea unor boli grave precum neuroblastom la o fetiţă de opt ani, leucemie limfoblastică la un copil de cinci ani, suferinţă fetală acută la un nou născut, sindrom mielodisplastic. Ultima probă, eliberată în ianuarie 2011, a fost utilizată pentru tratarea Anemiei Fanconi la o fetiţă de 12 de ani.

Biogenis este prima bancă românească ce izolează şi stochează în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

Biogenis este prima bancă românească ce oferă posibilitatea unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter