Economie

Clujul, devine centrul studenţilor economişti pentru câteva zile

<p /><strong>Peste 250 de studenţi din 40 de ţări vor participa, la Cluj-Napoca, la Congresul European al Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor la Ştiinţe Economice şi Comerciale (AIESEC), care se va desfăşura între 18 şi 24 octombrie.</strong>


Manifestarea studenţească este o platforma de dezbateri pe teme legate de responsabilităţile unui conducător de grup şi de acţiune, responsabilitatea socială, interculturalitate, toleranţă, sustenabilitatea economică şi dezvoltarea pe termen lung.
La dezbateri sunt invitaţi reprezentanţi ai Băncii Române de Dezvoltare şi ai unor cunoscute companii clujene, care vor discuta cu studenţii subiecte de interes pentru cariera lor şi totodată legate de modul în care trebuie să se implice activ în problematica socială, mai ales într-o perioadă marcată de crize.
Lucrările congresului vor avea loc la Grand Hotel Napoca. În prima zi a reuniunii se vor desfăşura ateliere de lucru în care vor fi abordate teme precum performanţele în promovarea domeniului online, importanţa profilului personal, a mărcii individuale, în alcătuirea unui curriculum vitae, dar şi referitoare la antreprenoriat.
În Piaţa Muzeului din Cluj-Napoca se va desfăşura, cu prilejul congresului, un Târg cultural şi de gastronomie, vizitatorii fiind invitaţi să deguste preparate tradiţionale din cele peste 40 de ţări expozante.

Ultimele Stiri
abonare newsletter