Politică

Preşedinta organizaţiei de femei a PSD Turda a devenit consilier local!

În urma demisiei liderului USL din Consiliul Local, Matei Cristian, locul acestuia a fost luat în forul deliberativ de Dorina Arion, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Turda.

Plecarea lui Cristian Matei - consilier USL (PSD) - din Consiliul Local Turda spre funcţia de manager al Companiei de Apă Arieş a dus la vacantarea unui loc în forul deliberativ local turdean, un loc aparţinând alianţei USL Cluj (PSD+PNL).

În cadrul şedinţei ordinare de ieri de la Turda a avut loc şi "succesiunea". Următorul pe lista alianţei era Dorina Arion, cea care a acceptat funcţia de consilier local în cadrul forului deliberativ local turdean şi a depus jurământul în cursul zilei de ieri.


La eveniment au fost prezente majoritatea membrelor organizaţiei de femei a PSD Turda venite să-şi susţină liderul.

Dora Arion a rostit un scurt discurs după depunerea jurământului în care a apreciat activitatea lui Matei Cristian atât ca om politic, cât şi ca reprezentant al electoratului în Consiliul Local.


"Mă simt onorată că de astăzi fac parte şi eu din "sfatul înţelepţilor" aşa v-am numit dintotdeauna. Cred că electoratul turdean a trimis aici oameni capabili şi integri, care şi-au asumat răspunderea de a veghea asupra binelui acestui oraş. Totodată pe umerii mei apasă responsabilitatea de a nu dezamăgi colegii şi prietenii, nici pe preşedintele partidului meu care a fost alături de mine..." transmite Dora Arion.

Ultimele Stiri
abonare newsletter