Politică

Azi e ultima zi pentru plata impozitelor

<p>Astăzi este ultima zi până la care clujenii îşi pot achita prima tranşă a impozitelor şi taxelor locale fără a plăti penalităţi.</p>

 

În conformitate cu prevederile Codului fiscal, impozitele şi taxele locale se plătesc anual, în două tranşe egale, iar termenele de plată sunt 31 martie şi 30 septembrie, pentru sumele din anul în curs, excepţie făcând taxa de reclamă şi publicitate, taxa hotelieră, taxa vehicule lente şi impozitul pe spectacole a căror termene de plată sunt 10 a lunii următoare, 15 a lunii următoare, respectiv 31 martie pentru taxa vehicule lente.


Clujenii care îşi achită integral impozitele locale pentru anul în curs până astăzi vor beneficia de o bonificaţie de 10% din cuantumul acestora, în conformitate cu HCL 400/2010.

De la începutul anului şi până în prezent, Primăria a încasat peste 23 de milioane de lei din plata taxelor şi impozitelor locale. 713 clujeni au preferat să-şi plătească online taxele şi impozitele (în valoare de 219.864 lei), iar 11.738 de contribuabili le-au achitat cu cardul (în valoare de 2.782.890 lei).


Impozitele se pot achita la ghişeele de încasări din Piaţa Unirii nr. 1, sala 15 şi la Centrul de Informare pentru Cetăţeni de pe str. Moţilor  nr. 7, dar şi la primăriile de cartier. M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter