Politică

“Ponta şi Antonescu, făpturi care au coborât din lumea gazetei «România Mare»”

<p>Eurodeputatul PDL Cristian Preda apreciază, într-o postare pe blogul său (<a href="http://www.cristianpreda.ro">www cristianpreda ro</a>), că Victor Ponta şi Crin Antonescu se întrec “pentru a găsi tonul cel mai vadimist cu putinţă” şi că cei doi sunt “două făpturi care au coborât din lumea gazetei România Mare”.</p>

 

Preda porneşte de la două declaraţii ale celor doi. “E vorba despre ţara noastră, nu despre ţara lui. Nu e rezervaţia sectei demente în care s-a transformat PDL. Nu o joacă la barbut Traian Băsescu. De ce la Budapesta, să-şi ia planurile de la Viktor Orban?”, este declaraţia lui Crin Antonescu reprodusă de Preda. “Mă simt foarte bucuros să vorbesc după Crin Antonescu, de altfel când am vorbit împreună, marţi, la Cotroceni, aţi văzut că domnul Băsescu căuta după sticlă pe jos”, este afirmaţia lui Victor Ponta.


“Cei doi fruntaşi USL se plasează în succesiunea lui Vadim Tudor. E o adevărată întrecere între ei pentru a găsi tonul cel mai vadimist cu putinţă. Acum câţiva ani, atunci când a venit la Cotroceni la o serie de consultări, Vadim Tudor i-a spus preşedintelui că vine la viitorul său serviciu. Traian Băsescu a râs. De fapt, nu e nimic de râs. USL e succesorul PRM”, comentează Cristian Preda.

Totodată, apreciază democrat-liberalul, Victor Ponta şi Crin Antonescu au construit o maşinărie politică al cărei combustibil e furnizat de radicalismul peremist. “Sub capota onorabilităţii de care s-au bucurat în trecut PNL şi PSD se află - pilot şi copilot - două făpturi care au coborât din lumea personajelor gazetei România Mare. Luând în seamă această realitate politică, PDL ar trebui să reacţioneze altfel decât o face în prezent”, conchide eurodeputatul PDL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter