Politică

Interes scăzut pentru spaţiile din aeroport

<p />Spaţiile scoase la licitaţie din incinta Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca nu interesează pe nimeni, deşi preţurile de pornire au fost diminuate.

„Avem licitaţii în continuare şi pentru spaţii din zona publică. Contextul economic nu este tocmai favorabil, dar Consiliul Judeţean Cluj şi aeroportul au hotărât să găsească o procedură flexibilă astfel încât în următoarele luni să umplem cât mai multe spaţii. Sunt preţuri avantajoase. De exemplu, la restaurantul de la etaj am scăzut preţul la 4 euro/mp, dar nu a venit nimeni. Am licitat şi corpul de legătură, unde am vrut să atragem un supermarket, dar nu s-a prezentat nimeni la preţul de 3 euro/mp. Încercăm să atragem şi o frizerie la 1 euro/mp”, a explicat directorul Aeroportului clujean, David Ciceo.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a explicat că preţurile gândite iniţial pentru aeroport au fost mai mari. „Am avut o hotărâre de Consiliu Judeţean mai veche, care stabilea un anumit tarif de plecare pentru spaţii, dar de curând am venit cu o nouă hotărâre prin care am gândit altfel sistemul. S-au redus practic preţurile de plecare. Până la urmă contează ce se oferă la licitaţie şi mai puţin un preţ mai mare stabilit dinainte, pe care oricum nu ajungi să-l încasezi”, a spus Tişe. M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter