Politică

Decizia pentru deşeuri, amânată cu o zi

<p />Deşi o decizie în cazul licitaţiei pentru deşeuri ar fi trebuit dată azi, comisia de evaluare a Consiliului Judeţean a prelungit cu o zi termenul anunţat iniţial.

„După cum ştiţi, am avut o soluţie dată de instanţă, pe care o respectăm şi am reanalizat oferta câştigătoare, strict după aspectul indicat de instanţă. În esenţă trebuie să verificăm două contracte. Sper ca mâine  să poată ajunge la mine raportul final al licitaţiei”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

Vă reamintim că licitaţia pentru construirea centrului de deşeuri a fost organizată de Consiliul Judeţean încă de la finalul anului trecut, însă a fost contestată, fiind în cele din urmă nevoie de o reevaluare a ofertelor depuse. Iniţial, comisia de evaluare a desemnat asocierea dintre Hidroconstrucţia, Iridex Group şi Argif Proiect câştigătoare a licitaţiei, cu o ofertă financiară de 103,01 milioane de lei fără TVA.


Contractul de finanţare pentru proiectul european „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Cluj” a fost semnat la finalul săptămânii trecute la Cluj-Napoca de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi de către ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, în prezenţa premierului Emil Boc. M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter