Politică

Sorin Apostu se “bate” online cu Sorin Oprescu şi Radu Mazăre

<p />Sorin Oprescu (Bucureşti), Sorin Apostu (Cluj-Napoca) şi Radu Mazăre (Constanţa) se află pe primele trei locuri în topul celor mai mediatizaţi primari în mediul online, în luna iunie, arată o analiză realizată de Mediafax Monitorizare.

Cercetarea a luat în calcul primarii reşedinţelor de judeţ (cu excepţia primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon) şi pe cel al Capitalei şi a fost realizată în perioada 1 - 30 iunie, pe site-uri, bloguri, conturi de Twitter şi pagini publice de Facebook - în total, circa 54.500 de surse online în limba română.

Ierarhia vizibilităţii este condusă de Sorin Oprescu , care înregistrează peste 31% dintre menţiunile din online despre cei 41 de primari, cu 2.905 de menţiuni din totalul de 9.286. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, îşi alocă 7,4% din mediatizare, cu 688 de menţiuni în online, majoritatea pe site-uri (630) şi doar 14 pe bloguri, 18 pe Facebook şi 26 pe Twitter.


Locul trei în clasament e ocupat de Radu Mazăre, cu 6,8% din menţiuni, urmat de primarii din Sibiu şi Iaşi - Klaus Iohannis şi Gheorghe Nichita - cu 5,2%, respectiv 5%.

Ultimele Stiri
abonare newsletter