Politică

Linia de tramvai de pe Bariţiu, gata până în octombrie

<p />Lucrările la linia de tramvai de pe strada George Bariţiu vor fi finalizate până la începutul lunii octombrie.

Primarul Clujului, Sorin Apostu, a dat ieri asigurări că aceste lucrări vor fi gata până la venirea studenţilor, astfel încât circulaţia din centrul oraşului să nu fie îngreunată.

„Lucrările de pe strada Bariţiu vor fi gata până la venirea studenţilor în oraş, adică până la începutul lunii octombrie. Se va putea circula cu maşinile pe liniile de tramvai, dar tramvaiul nu va circula încă. Linia de tramvai de pe strada Bariţiu urmează să fie înlocuită până la sfârşitul lunii septembrie”, a informat primarul Sorin Apostu.


Vă reamintim că lucrările de modernizare a liniei de tramvai care se execută în prezent pe strada George Bariţiu au determinat restricţii de circulaţie în zonă. Astfel, până în data de 15 septembrie, pe timpul lucrărilor se interzice parcarea şi se suspendă toate parcările de pe această arteră (atât cele cu abonament, cât şi cele cu plată orară).

Lucrările la linia de tramvai au debutat la începutul lunii iulie pe tronsonul Bucium – Calvaria, care ar trebui să fie finalizat până la finalul lunii septembrie. Lucrările sunt executate de asocierea Swietelsky Baugesellschaft GmbH - Astalrom – Euroconstruct – Transferoviar Grup, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 104 milioane de lei, finanţarea proiectului fiind asigurată din fonduri europene.   M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter