Politică

“Tokes, un frustrat nostalgic”

<p />Social democraţii clujeni consideră că declaraţiile recente ale europarlamentarului Laszlo Tokes dovedesc că politicianul nu este demn de funcţia de europarlamentar.

Ei acuză, de asemenea, lipsa reacţiilor autorităţilor statului la aceste declaraţii. Liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan este de părere că Laszlo Tokes este un “nostalgic frustrat care nu vrea să înţeleagă că problemele reale ale românilor, indiferent de etnia lor, sunt cu totul altele decât cele pe care le spune domnia sa pe la întâlniri ale comunităţii maghiare”. “Asta ca să nu mai vorbim de faptul că nu a avut niciodată o poziţie în Parlamentul European care să îi confirme locul de vicepreşedinte ale acestei instituţii. În tot acest timp, domnia sa vorbeşte despre faptul că populaţia de etnie maghiară din România nu se poate bucura de libertăţi”, a declarat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Vă reamintim că Laszlo Tokes a declarat, la deschiderea Zilelor Culturale Maghiare că oraşul Cluj-Napoca este mai mult “un oraş al lui Ceauşescu decât al regelui Matei Corvin”.    A.M.C.

Ultimele Stiri
abonare newsletter