Politică

Amenzi de peste 22.000 de lei în cartierul Mănăştur

<p />Poliţiştii locali au început o campanie de verificare în toate cartierele din oraş, primul pe listă fiind cartierul Mănăştur.

Acţiunea de control în Mănăştur a avut loc la finalul săptămânii trecute, în total fiind aplicate amenzi de 22.700 de lei. Inspectorii Serviciului Control Urbanism şi Disciplină în Construcţii au verificat 12 construcţii. Cinci proprietari au primit somaţii pentru prezentarea documentelor, iar în două cazuri au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenţiei pentru amplasarea unor panouri publicitare pe proprietate privată, fără autorizaţie de construire. Sancţiunile s.au ridicat la 2.000 de lei.

Alte 18 procese verbale de constatare a contravenţiei au fost întocmite de inspectorii de la Serviciul Control Protecţia Mediului şi Igienizare pentru nereguli precum lipsa contractelor de salubritate, depozitări pe domeniul public, neîntreţinerea curăţeniei în incinta organizărilor de şantier sau parcarea autoturismelor pe spaţii verzi. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 10.700 lei.


Şi poliţiştii locali de la Serviciul Inspecţie Comercială au acţionat pentru verificarea taximetriştilor, a comercianţilor din pieţe, pentru combaterea comerţului ambulant şi respectarea de către agenţii economici a orarului de aprovizionare a magazinelor. Pentru cele 32 de nereguli constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de 10.000 lei.    M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter