Social

Sărbătoarea Copilăriei aduce la Turda jocuri, concursuri, spectacole și lansări de lampioane

Primăria şi Consiliul Local Turda, prin Casa de Cultură a municipiului au pregătit şi în acest an activităţi diverse pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului. Astfel, duminică, 1 Iunie 2014, copiii vor avea parte de numeroase concursuri, surprize şi multe, multe premii.

Deschiderea oficială a Sărbătorii Copilăriei are loc de la ora 11.00 din Parcul Tineretului se va face în prezenţa primarului Tudor Ştefănie.

În aceeași locație, cei mici vor putea participa la diferite concursuri pe categorii de vârstă, la ateliere de creaţie şi întreceri sportive. Nu vor lipsi momentele artistice şi pictura pe faţă. Copiii prezenţi vor avea ocazia să interacţioneze cu personaje de poveste şi să facă plimbări cu poneii.


Sărbătoarea copilăriei va continua după amiază, de la ora 16.30, în centrul municipiului, zona pietonală, unde pe cei mici îi aşteaptă numeroase surpize artistice.

Spectacole de balet și dans sportiv, jocuri populare sau dand modern, recital muzical-poetic, teatru și concertul formației The Lads, vor completa manifestările.


Pe zona pietonală a orașului vor mai avea loc ateliere de creație, picturi pe față, modelare de baloane, seara urmând să se încheie cu o lansare de lampioane.

abonare newsletter