Sport

Bavcevic: “Vom face nişte schimbări, nu se mai poate aşa”

<p><strong>Niksa Bavcevic, antrenorul celor de la “U” Mobitelco, a declarat după înfrângerea cu CSM Oradea că echipa sa a jucat bine, dar bihorenii au fost mai buni.</strong>



Croatul de pe banca baschetbaliştilor clujeni a precizat însă şi că elevii săi au făcut greşeli şi la meciurile următoare va face nişte schimbări.

“Vreau să felicit echipa din Oradea pentru victorie, au fost mai buni cu două puncte, aşa cum a fost şi rezultatul final. Echipa mea a jucat probabil cel mai bun meci de pe teren propriu din acest sezon, am jucat împotriva celei mai bune echipe a momentului din România. Nu este uşor când pierzi două meciuri în overtime şi unul la o aruncare distanţă. Am pierdut din cauza a doua lucruri: pe final, când ei au marcat, noi am pierdut mingea, am făcut greşeli în câteva rânduri, mă gândesc mai ales la Nikolov; în al doilea rând, este al doilea meci în care jucăm fără pivoţi. Oradea a recuperat mai bine, însă e păcat, pentru că am aruncat mai bine, am avut 27 de pase decisive, însă pe atac ne bazăm doar pe aruncări de afară. Am jucat totuşi bine, publicul a observat acest lucru, trebuie să ramanem concentraţi în continuare. Sigur, vom face nişte schimbări, trebuie să le facem, pentru că nu se mai poate asa", a spus Bavcevic după meciul cu Oradea.

În meciul cu Oradea, pentru “U” Mobitelco au evoluat: Nikolov 16 (4 rec., 4 p.d.), Wright 15 (9 p.d.), Barnette 13 (8 p.d.), Ross 12 (6 rec.), Silvăşan 12 (3 p.d.), Hallik şi Baciu câte 7. A mai jucat Nakic (2 p.d.).

După acest meci, “U” Mobitelco a coborât pe locul 7 în clasamentul Diviziei A, cu 22 p, 8 victorii şi 6 înfrângeri. Oradea conduce autoritar, având 27 p, cu trei mai mult decât BC Mureş şi SCM Craiova, şi o singură înfrângere în 14 meciuri.

abonare newsletter