Sport

Paszkany: „Mai greu putea fi doar cu Atletico“

<p><strong>Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, a declarat după tragerea la sorți că echipa sa nu a avut noroc, Inter fiind o echipă redutabilă.

„Meci mai greu decât cu Inter putea să fie doar cu Atletico Madrid. Suntem obișnuiți să nu prea avem noroc la tragerile la sorți. Mi-am dorit să nu nimerim pe Atletico, în primul rând, iar apoi pe Inter Și la tragerea din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor am zis că să nu nimerim campioana Cehiei, și exact pe aia am nimerit-o. Mi-aș fi dorit ca adversar pe FC Basel, aveam și ascendet moral în fața lor. A doua echipă pe care mi-aș fi dorit-o e VfB Stuttgart“, a spus finanțatorul echipei din Gruia la DigiSport, imediat după tragerea la sorți a șaisprezecimilor Europa League.  

„De azi știm ce ne așteaptă, avem o perioadă suficientă să ne pregătim. Eu sunt optimist și zic că avem șanse 50-50% de calificare. Sper să dăm gol sau goluri și să fie meciul decisiv la Cluj. Am fost aproape sigur că nu o să pierdem la Manchester și acum sper, un 1-1 sau o surpriză mai mare e posibilă la Milano. Îi putem surprinde, eu zic că cu un meci bun în Italia putem sa mergem mai departe. Dacă recuperăm măcar doi dintre jucătorii accidentați, nu avem neovoi de transferuri“, a mai spus Paszkany.


 

abonare newsletter