Sport

Universitatea joacă la Brașov

<p><strong><img src="documente/stories/ucluj.jpg" border="0" width="426" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj joacă în această seară în deplasare la FC Brașov, un meci din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1. </strong>


„Studenții“ au moralul ridicat după ce au câștigat în ultima etapă în fața celor de la CS Turnu Severin, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradarii. Victoria cu formația mehedințeană a prins foarte bine „șepcilor roșii“, care au urcat pe locul 15, ce asigură prezența în prima ligă și în sezonul următor. Universitatea a acumulat 21 de puncte și merge mai relaxată în orașul de sub Tâmpa, de unde speră să se întoarcă cu punct sau chiar puncte.
O altă veste bună în tabăra „studenților“ este legitimarea lui Janos Szekely, care şi-a rezolvat problemele cu Korona Kielce. Atacantul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la „U“, până în 2007, evoluând mai apoi pentru Oțelul Galați, Steaua, Volga Nizhny Novgorod și la formația poloneză mai sus menționată.  
Brașoveni îl vor putea folosi la partida cu Universitatea pe atancantul Frank Wiafe Danquah, adus de la formația olandeză FC Chabab Amsterdam, care a avut probleme cu cartea verde.
Meciul dintre FC Brașov și Universitatea Cluj se va disputa astăzi, de la ora 19 și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter