Sport

Egal în All Star Game-ul României

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/19/all-star-game-romania.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa Sudului a remizat cu echipa Nordului, scor 114-114 (64-59), la All Star Game la baschet masculin, desfășurat la Craiova.</strong>


Evenimentul de luni s-a derulat pe parcursul întregii zile, organizatorii programând acţiuni caritabile, meci demonstrativ de baschet în fotolii rulante, concursuri pentru copii, un meci al speranţelor baschetului masculin românesc, încheiat la egalitate, 112-112, dar şi un concert Anna Lesko.
De la ora 18.00 a început „balul“, în fiecare pauză având loc concursuri, între jucători sau pentru public. Astfel, concursul de aruncări de 3 puncte a fost câştigat de jucătorul Rade Dzambici (SCM U Craiova), cel de slam-dunk de coechipierul său Travis Bureau, iar cel al probei de îndemânare de Barîş Aktaş (CSU Atlassib Sibiu).
Cel mai gustat moment de către public a fost în sfertul patru, când pivotul Virgil Stănescu a dat startul la Harlem Shake, angrenând jucătorii ambelor echipe. Partida s-a încheiat cu glume, arbitri substituiţi de jucători şi transformaţi în comentatori TV, bună-dispoziţie şi aplauze din tribune.
MVP-ul All Star Game a fost Dominique Archie (BC Timişoara).
Din echipa Nordului au făcut parte și patru baschetbaliști de la „U“ Mobitelco Cluj. Cătălin Baciu a înscris 6 puncte, Hristo Nikolov 5, Derek Wright 22 (5 pase decisive), iar  Steve Ross a efectuat o recuperare și a dat o pasă decisivă.

Foto: sptfm.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter