Sport

„Tricolorii“ au plecat marţi la Budapesta

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/20/08 plecare budapesta.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„Tricolorii“ s-au reunit luni la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia, iar marţi au plecat spre Budapesta.

Elevii lui Victor Pițurcă s-au pregătit la Mogoșoaia timp de trei zile, iar marţi au plecat în Ungaria, de pe Aeroportul „Henri Coandă“. „Tricolorii“ vor efectua miercuri de la ora locală 11.30 antrenamentul oficial pe stadionul „Ferenc Puskas“, după care va urma o conferință de presă a selecționerului.


Meciul cu Ungaria se va disputa vineri, de la ora 21.30, dar componenții echipei naționale vor rămâne la Budapesta până duminică seara, când vor pleca la Amsterdam, unde vor juca marți împotriva Olandei. Până la plecarea în Olanda, „tricolorii“ vor mai efectua două antrenamente în capitala Ungariei.

Meciul de la Budapesta va fi oficiat de o brigadă de arbitrii din Germania, condusă de Wolfgang Stark, din care mai fac parte tușierii Jan-Hendrik Salver, Mike Pickel și arbitrul de rezervă Tobias Welz. Observator de arbitri va fi rusul Valentin Ivanov, iar  comisar FIFA Howard J.C. Wells (Irlanda de Nord).


Portarul primei reprezentative a României, Costel Pantilimon, a declarat că fotbaliştii echipei naţionale a României sunt conştienţi de importanţa celor trei puncte din partida cu Ungaria de vineri.

„Şansele sunt egale, nu cred că Ungaria e favorită. Poate un mic procent pentru că joacă acasă, dar nu cred că e o diferenţă de valoare între ei şi noi. Suntem concentraţi şi conştienţi că e un meci care ne poate duce în proporţie de 60-70 % mai departe şi să privim cu gânduri bune spre locul doi al grupei. E un meci în care ne punem mari speranţe şi la care ne aşteptăm să facem maximum de puncte“, a menţionat Costel Pantilimon.


Echipa naţională a României întâlneşte, vineri, de la ora 21.30, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru grupa D a preliminariilor CM 2014. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter