Sport

Naționala s-a antrenat la Budapesta: terenul este în stare proastă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/22/romanii la budapesta.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; border: 0px none; float: left;" />Naţionala de fotbal a României a susţinut antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Ungaria, astăzi, pe ploaie, pe stadionul „Ferenc Puskas“ din Budapesta.</strong></p>

Doar primul sfert de oră al şedinţei de pregătire supervizată de selecţionerul Victor Piţurcă a fost deschis presei, care a putut urmări doar câteva mişcări de încălzire ale tricolorilor, schemele tactice fiind ferite de ochii jurnaliştilor.

Toţi cei 24 de jucători au luat parte la antrenamentul desfăşurat pe o ploaie insistentă şi un teren îmbibat cu apă, unii dintre jucători, printre care şi Mutu, purtând căciuli.


Singurul care a stat în tricou cu mânecă scurtă a fost Gabriel Tamaş. Maxim a purtat o mască de protecţie, după ce a suferit o fractură la nas în meciul pe care Stuttgart l-a jucat în Europa League cu Lazio, în prima manşă a optimilor de finală.

După şedinţa de pregătire, pe terenul arenei budapestane se puteau observa urmele lăsate de jucătorii români. Chiar dacă ploaia a stat pentru o scurtă perioadă, este de aşteptat ca gazonul să fie foarte greu la ora partidei.


Meciul dintre naţionalele Ungariei şi României va avea loc vineri, de la ora 21,30 (ora României), în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Tricolorii vor rămâne la Budapesta până duminică, apoi vor decola spre Amsterdam, pentru meciul de marți cu Olanda.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter