Sport

Rugbyştii dau piept cu campioana

<p />Echipa de rugby a Universităţii Cluj are parte de un debut nu tocmai uşor în noul sezon al Diviziei Naţionale.

„Alb-negrii“ vor înfrunta campioana ultimelor două sezoane, CSM Ştiinţa Baia-Mare, şi chiar dacă şansele la victorie nu sunt prea mari, elevii lui Octavian Chihaia au promis suporterilor că vor da totul pe teren pentru un început reuşit de sezon.

În pauza competiţională, „U“ Cluj s-a pregătit pentru acest duel prin patru meciuri amicale. În primul joc de pregătire cu divizionara A, CSM Sibiu, „studenţii“ au câştigat la scor, 61-5. În 26 februarie, clujenii au disputat alt doilea amical împotriva puternicei formaţii CSU AMVT Arad. Elevii lui Chihaia s-au impus cu scorul de 15-5 la capătul unui joc în care s-au marcat doar eseuri. Cel de-al treilea joc de pregătire a fost cu RCM Timişoara. Deşi „alb-negrii“au pierdut cu 19-0, Chihaia s-a arătat mulţumit mai ales de jocul în defensivă al elevilor săi. Ultimul amical a fost tot în compania „vecinilor“ de la CSM Sibiu şi a fost câştigat „studenţi“ cu 76-5. „Am început cu echipa standard, după care am rulat tot lotul. Scopul a fost să punem la punct ultimele sincronizări tactice, pe atac mai ales şi să ne formăm o imagine asupra primilor 25 de jucători în vederea meciului cu Baia Mare“, a declarat la final tehnicianul rugbystilor.


Meciul dintre Universitatea Cluj şi campionii de la Ştiinţa Baia Mare se va disputa sâmbătă, 26 martie de la ora 11, pe stadionul de rugby din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter