Actualitate

3rd Transilvania Salsa Festival

<p />Joi, începând cu ora 17, pe bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca se va desfășura „o manifestație publică exprimată prin dans”, informează organizatorii Festivalului „Transilvania Salsa”.

Această manifestație este un preambul la ceea ce va însemna 3rd Transilvania Salsa Festival și Rueda International Competition, programat să se desfășoare în acest week-end-ul la Cluj-Napoca. Vor participa în jur de 80 de dansatori, care vor dansa și vor arăta publicului ce înseamna Rueda de casino și fenomenul Salsa.

Festivalul Transilvania Salsa Festival este la a 3-a ediție în Cluj-Napoca și se va desfășura începând cu data de 6 aprilie, ora 22 până în data de 9 aprilie ora 5. Vineri 6 aprilie, la Hotel Napoca, vor fi show-uri incendiare ale invitaților din străinătate, precum și ale celor mai e renumite școli de salsa din țară.


Organizatorii îi invită pe doritori să ia parte la concursul internațional, aflat la a 7-a ediție, care va beneficia de prezența unui juriu internațional și care se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților, sâmbătă aprilie, începând cu ora 19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter