Actualitate

Târgul EcoLogica își așteaptă vizitatorii în parcarea Cora Cluj-Napoca

<p><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/05/ecologica.jpg" border="0" style="border: 0pt none; float: right; margin: 2px 5px;" />Singurul târg de energie regenerabilă și construcții ecologice din Transilvania își așteaptă vizitatorii în parcarea celui mare mare Centru Comercial independente din Cluj-Napoca, Hipermarketul Cora.</p>

Vreme de 4 zile, din 10 până în 13 mai, clujenii interesați de construcția și încălzirea unei case prin mijloace ecologice eficiente sunt invitați să treacă pragul târgului pentru a cere și primi informații prețioase de la reprezentanții firmelor participante.

Cu peste 20 de firme și instituții publice înscrise la prima ediție, organizatorii speră ca a doua ediție să fie îmbogățită prin oferte cât mai variate și soluții ecologice cât mai inovative. Panouri solare, pompe de căldură, panouri cu infraroșu, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, sisteme eoliene și fotovoltaice, biocombustibil și autoturisme electrice, toate pot fi puse în funcțiune și mai apoi vizualizate la Târg.

Înscrierea pentru EcoLogica a început deja, iar firmele doritoare pot cere oferte și se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de e-mail: proiect@monitorulcj.ro.

Târgul EcoLogica îi așteaptă pe clujenii interesați de protejarea mediului în perioada 10-13 mai, în parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Monitorul Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.

Parteneri: Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI)
Parteneri media: Monitorul de Cluj, Casa Construct, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.ro, www.orasulcluj.ro, www.baboom.ro, www.msdi.ro.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter