Actualitate

Nou la Mesopotamia Cluj, acum și carne de pui! (P)

Mesopotamia, un brand cu o tradiție de aproape 15 ani, având peste 70 de locații la nivel național și cu un plan de expansiune la nivel global, a devenit sinonim cu excelența în prepararea kebabului de curcan rotisat.

 

Recunoscut pentru calitatea și gustul excelent al produselor sale, Mesopotamia continuă să se dezvolte și să își surprindă clienții cu noi produse.


Din 29 iunie, Mesopotamia în Cluj introduce în meniul său carnea de pui rotisată, o alternativă perfectă pentru iubitorii de pui. Carnea de pui folosită este de cea mai înaltă calitate, fragedă și suculentă. Acest nou produs vine cu un amestec special de condimente care îi conferă o notă ușor picantă, dar extrem de aromată.

De ce să alegi kebabul de pui de la Meso în Cluj? În primul rând, datorită angajamentului brandului de a folosi doar ingrediente de cea mai bună calitate. Carnea de pui este atent selecționată și preparată pentru a oferi cel mai bun gust posibil.


La Mesopotamia în Cluj, orice experiență culinară se încheie cu o băutură răcoritoare, fie ea o limonadă fresh sau o cafea excelentă și un desert desăvârșit. Clătitele de la Meso sunt după o rețetă ca odinioară, realizată din ingrediente atent selecționate: unt, ouă, făină, lapte și apă minerală, și cu dulceață tradițională de Vrâncioaia

Mesopotamia în Cluj nu este doar despre mâncare excelentă, ci și despre o experiență completă. Restaurantele Mesopotamia oferă un mediu prietenos și confortabil unde clienții pot comanda preparatele într-o atmosferă plăcută. Fie că ești un fan al kebabului de curcan sau ești curios să încerci noua carne de pui, la Meso le ai pe toate.


Vezi Instagram-ul  și TikTok-ul brandului Mesopotamia pentru a descoperi de ce este considerat lider în domeniul kebabului de calitate superioară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter