Actualitate

Șoc la sala de fitness. O tânără moare după ce cade de la etaj în timpul antrenamentului - VIDEO

O tragedie incredibilă a zguduit o sală de fitness, unde când o tânără de 22 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident teribil. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

O tânără de 22 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 3, în sala de sport. Foto: captură  Youtube / The Source Insight O tânără de 22 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 3, în sala de sport. Foto: captură  Youtube / The Source Insight

 

 


Incidentul s-a petrecut în Pontianak, Indonezia, la o sală de sport.

 


Tânăra se afla la o ședință obișnuită de antrenament, alergând pe bandă, la etajul al treilea al clădirii. După aproximativ 30 de minute de exerciții, ea a alunecat, pierzându-și echilibrul. În încercarea disperată de a se salva, fata s-a agățat de marginea ferestrei din spatele aparatului, însă fără succes. Tragedia a fost amplificată de faptul că între banda de alergare și fereastra deschisă exista un spațiu de doar 60 de centimetri.

Șocant: Un antrenament obișnuit se încheie cu moarte

Momentul șocant al căderii a fost surprins de camerele de supraveghere ale sălii de sport, iar imaginile au circulat rapid în mediul online. 


Tânăra a fost dusă de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Cauza decesului a fost stabilită ca fiind o hemoragie cerebrală.

CITEȘTE ȘI:
Dezastru la aeroport. Acoperișul se prăbușește peste mașini, lăsând în urmă un mort și 8 răniți – VIDEO

În urma acestui incident tragic, autoritățile au început o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a investiga posibila neglijență din partea conducerii sălii de sport. Comisarul de poliție Antonius Trias Kuncurojati a declarat că fata se afla la sală împreună cu prietenul și sora ei în momentul producerii tragediei.


Investigațiile preliminare au scos la iveală faptul că fereastra de lângă banda de alergare era deschisă în momentul accidentului, deși ar fi trebuit să rămână închisă. S-a descoperit că pe geam existau autocolante deteriorate care avertizau clienții să nu deschidă ferestrele, iar mesajul fusese rescris manual cu un marker.

O ferestră deschisă provoacă TRAGEDIE la sala de sport

Rezultatele autopsiei au arătat că victima avea multiple contuzii pe față și pe corp, precum și lacerații la cap care au provocat sângerări severe. 


Sala de sport a fost închisă temporar pentru trei zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Ultimele Stiri
abonare newsletter