Actualitate

Charlie Sheen, concediat din „Doi bărbaţi şi jumătate”

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/09_ziua/charlie-sheen.jpg" border="0" alt="charlie sheen - two and a half men" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul american Charlie Sheen a fost concediat, luni, de studiourile Warner Bros. Television, care produc serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” (Two And A Half Men).</p>

Concedierea a venit în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicat starul în vârstă de 45 de ani, majoritatea plecate de la consumul de droguri şi alcool. “După o analiză atentă, Warner Bros. Television a pus capăt contractului lui Charlie Sheen privind serialul «Doi bărbaţi şi jumătate», iar efectele acestei decizii sunt imediate”, a anunţat studioul american, într-un comunicat de presă, preluat de Mediafax. Potrivit site-ului TMZ.com, Charlie Sheen intenţionează să dea în judecată grupul Warner pentru încetarea abuzivă a contractului. În urma unui sondaj cu privire la soarta viitoarelor sezoane ale serialului, la care au participat peste 20.000 de persoane, jumătate dintre ei au spus că nu vor pe altcineva în rolul lui Charlie.

Filmările pentru serial, unul dintre cele mai populare din SUA, au fost sistate de grupul Warner în urmă cu zece zile, în urma atacurilor verbale dure pe care Charlie Sheen le-a lansat la adresa lui Chuck Lorre, producătorul serialului. Charlie Sheen este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent. În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din “Doi bărbaţi şi jumătate” şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter