Actualitate

Atrăgeau bărbaţi pe internet şi îi tâlhăreau

<p />Patru bucureşteni, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, atrăgeau bărbaţi, prin intermediul unei pagini pe internet, pe care ulterior îi tâlhăreau.

Potrivit DGPMB anunţul postat pe pagina de internet, la rubrica ''Matrimoniale'' prezenta mai multe fotografii ale unor femei surprinse în ipostaze erotice, fotografii care, de fapt, nu aparţineau celor care au postat anunţul.

La data de 7 martie lucrători ai Secţiei 3 poliţie i-au prins în flagrant pe cei patru bucureşteni - doi bărbaţi şi două femei, care atrăgeau bărbaţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani, într-un imobil situat în sectorul 1.

Potrivit sursei citate, după ce ajungeau în imobil bărbaţii erau ameninţaţi şi deposedaţi de bunurile pe care le aveau asupra lor - bani, telefoane mobile, etc.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca autorii sa fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter