Actualitate

Mii de vizitatori în weekend, la Dedeman Cluj

<p>Preşedintele companiei, Dragoş Pavăl, se gândeşte deja la deschiderea celui de-al doilea magazin la Cluj, în parte opusă a oraşului.</p>

Clujenii au asaltat magazinul Dedeman din Cluj-Napoca în primele trei zile de le deschiderea celui mai important retailer de materiale de construcţii şi amenajări interioare din ţară.

De vineri până duminică, mii de clujeni au beneficiat de reducerile importante oferite cu ocazia inaugurării celui de-al 22-lea centru comercial din ţară, conform oficialilor Dedeman, doar în prima oră de la deschiderea unităţii, peste 1.000 de clienţi achiziţionând produsele oferite de magazinul situat pe strada Fabricii de Chibrituri 5-10


 

Al doilea Dedeman la Cluj, în 2013



Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a inaugurat vineri, la Cluj-Napoca, primul magazin din planul de investiţii pentru anul 2011. Preşedintele companiei, Dragoş Pavăl, a declarat că societatea se gândeşte deja la deschiderea celei de-a doua unităţi din Cluj, eveniment care se va realiza cel mai probabil în 2013.

“Ne bucurăm să inaugurăm la Cluj primul magazin din acest an, într-un oraş cu un potenţial de piaţă ridicat, unul din cele mai atractive din România din punct de vedere al celor ce doresc să investească. Am convingerea că produsele şi serviciile noastre vor fi apreciate de clujeni încă de la inaugurare, aşa cum s-a întamplat peste tot unde am deschis centre comerciale Dedeman. Sperăm ca în 2013 să deschidem o nouă unitate, cel mai probabil în partea opusă a oraşului”, a declarat Dragoş Pavăl.


 

Peste 45.000 de produse



Magazinul inaugurat pe strada Fabricii de Chibrituri nr. 5-10, pe fosta platformă Tehnofrig înseamnă o investiţie de peste 16 milioane euro, unitatea având o suprafaţă de vânzare de circa 16.000 mp şi 400 de locuri de parcare. Potrivit reprezentanţilor companiei, magazinul pune la dispoziţia clienţilor peste 45.000 de produse, alături de servicii adiţionale şi soluţii de finanţare, care să îi ajute în construcţia şi amenajarea căminului, într-un timp cât mai scurt şi la un raport ideal calitate-preţ.

În oferta Dedeman, clujenii vor găsi materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, sanitare şi electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electronice şi electrocasnice, utilaje, scule şi accesorii, dar şi produse pentru amenajarea grădinii, multe din produse fiind în această perioadă la preţuri promoţionale. Avantajele cumpărătorilor nu se opresc aici, clienţii putând beneficia de servicii adiţionale precum livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse.


 

230 de angajaţi la Cluj


Magazinul Dedeman din Cluj are aproximativ 230 de angajaţi, consultanţi vânzări, referenţi relaţii clienţi, casieri, recepţioneri marfă, şoferi şi personal administrativ. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 360 milioane euro, mai mare cu 15% faţă de 2009 şi a fost realizată odată cu inagurarea a cinci noi magazine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter