Actualitate

Trupa 'Hadouken' a confirmat prezenţa la B'estfest

<p /><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/15_ziua/hadouken.jpg" border="0" alt="hadouken" title="Sursa foto: rcrdlbl.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Formaţia britanică Hadouken s-a adăugat pe lista trupelor care şi-au confirmat prezenţa la cea de-a patra ediţie a B'estfest, informează AGERPRES.

Britanicii se alătură, astfel trupelor Skunk Anansie, Pendulum, Asian Dub Foundation, Flogging Molly şi 'House of Pain' care şi-au anunţat ca sigură prezenţa în cele trei zile ale festivalului.

Originară din Leeds, Marea Britanie, trupa new-rave Hadouken a fost formată în octombrie 2006 de producătorul James Smith, împreună cu Alice Spooner (sintetizator), Daniel 'Pilau' Rice (chitară) şi Nick Rice (tobe).

După debutul londonez la Proud Gallery şi o serie de concerte în alte câteva oraşe din Marea Britanie, trupa a devenit cu adevărat cunoscută în 2007, în momentul în care Mike Skinner de la The Streets difuzează single-ul, 'That boy that girl' pe BBC Radio 1.

Stilul muzical al trupei, new-rave cu numeroase influenţe, a fost elaborat de-a lungul timpului ajungând în prezent să includă elemente techno şi sample-uri din jocuri video.

După două albume de succes, 'Music for an Accelerated Culture' şi 'For the Masses', premiul pentru 'Best Electronic Artist/DJ' obţinut în cadrul 'BT Digital Music Awards 2008' şi o serie de show-uri live explozive în cadrul celor mai cunoscute festivaluri din lume, vara aceasta 'Hadouken' va concerta şi la B'estfest, pe 3 iulie, în ultima zi de festival.

Cea de-a patra ediţie B'estfest va avea loc în perioada 1-3 iulie într-un spaţiu verde din nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari.

Biletele vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale, cu 20% reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de trei zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adăuga şi un voucher de 10 lei.

Promoţia este valabilă până pe de 22 martie, biletele urmând a fi ulterior disponibile la preţ întreg până în ziua evenimentului, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei. Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adăugându-se pentru cei care doresc acces în camping un voucher de 15 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter