Actualitate

Memorialul Misi Szalma nu are câștigători în acest an!

Asociația Alpiniștilor Pajura Turda trebuia să organizeze la acest sfârșit de săptămână cea de-37-a ediție a Alpiniadei „ Memorial Misi Szalma” la Cheile Turzii. Din păcate din cauza vremii nefavorabile acest eveniment nu a mai avut loc, fiind reprogramat pentru 2014.

Doru Iuga de la Asociația Alpiniștilor Pajura Turda a declarat că este pentru prima dată când ploaia pune piedici desfășurării alipiniadei.

„Anul aceasta nu mai avem când să reprogramăm această ediție, deja avem un calendar competițional foarte încărcat. Următoarea competiție organizată de noi va fi în ianuarie, Cupa Muntele Mare la schi de tură”, declară Iuga.


Acțiunea are ca scop comemorarea marelui alpinist și antrenor, membru fondator în prima echipă de Salvamont din județul Cluj - Misi Szalma, precum și promovarea potențialului turistic al zonei pentru alpinism si alte sporturi montane. Alpiniada facilitează de asemenea întâlnirea alpiniștilor din diferite colțuri ale țării și din străinătate, prilejuind schimburi de idei și informații legate de munte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter