Actualitate

Katy Perry vrea să își pună popularitatea de pe Twitter în serviciul UNICEF-ului

Cântăreaţa pop americană Katy Perry a anunţat că îşi va pune uriaşa ei popularitate de care se bucură pe Twitter în serviciul UNICEF, pentru a lupta contra violenţelor comise asupra copiilor şi a catastrofelor naturale.

Cântăreaţa, în vârstă de 29 de ani, a devenit marţi ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF - Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite, potrivit Mediafax.

"Am cei mai mulţi admiratori (...), un număr uriaş de oameni care urmăresc contul meu de pe Twitter", a declarat artista americană cu această ocazie. "Atunci când apare o situaţie de criză, pot întotdeauna să apeleze la «trupele» mele", a mai spus artista.


Katy Perry a devenit recent persoana cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter - artista are aproape 48 de milioane de "followers" pe această platformă de microblogging.

"S-a produs o schimbare de generaţie, datorită faptului că tehnologia permite oamenilor să fie conectaţi între ei şi să vadă imediat ce se petrece, iar nimic nu mai poate fi ascuns", a declarat cântăreaţa americană.


Ea consideră, totodată, că este credibilă în faţa admiratorilor ei, întrucât nu încearcă "să le vândă permanent ceva".

"Cred că ei sunt interesaţi de personalitatea mea, le place când difuzez videoclipuri sau când comunic ceva, când discut cu ei", a spus Katy Perry.


Cântăreaţa spune că nu va renunţa la stilul ei vestimentar, uneori nonconformist, datorită noului ei titlu: "Nu mă autocenzurez în viaţă, ştiu ceea ce este convenabil şi ceea ce nu este (...) aleg eu însămi ceea ce vreau să împărtăşesc celorlalţi".

O călătorie întreprinsă în Madagascar în luna aprilie a convins-o pe Katy Perry să urmeze exemplul fostului fotbalist David Beckham şi al actorului Jackie Chan de a se alătura UNICEF. În 2014, artista americană intenţionează să călătorească în Peru, în Haiti şi în Filipine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter