Actualitate

Banca Transilvania, premiată pentru „Clujul Are Suflet”

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/10_ziua/robert rekkers banca transilvania_ft 12.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Banca Transilvania a primit premiul “Cea mai de impact intervenţie în comunitate, prin sponsorizare” pentru rezultatele obţinute  anul trecut de fundaţia BT, „Clujul Are Suflet”.</p> <p />

Titlul a fost acordat în cadrul Galei Oameni Pentru Oameni, care îşi propune să recunoască public şi să premieze implicarea în comunitate a companiilor, a organizaţiilor non-profit, a voluntarilor sau a donatorilor individuali. În acest an, conform organizatorilor, au fost nominalizate nu mai puţin de 110 proiecte de implicare în comunitate, derulate în perioada ianuarie 2010 – ianuarie 2011.

Potrivit directorului general al Băncii Transilvania, Robert C. Rekkers, prin intermediul proiectului „Clujul Are Suflet” au fost ajutaţi până acum peste 1.000 de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, proveniţi din familii cu situaţie financiară modestă sau din sistemul de protecţie a copilului. BT a donat peste 2 milioane de lei pentru programele sociale şi educaţionale desfăşurate la centrul de zi „Clujul Are Suflet”, aflat tot în Cluj-Napoca. Cu ajutorul Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, aici sunt derulate programe specifice destinate continuării studiilor acestor adolescenţi, valorificării înclinaţiilor, precum şi realizării aspiraţiilor de dezvoltare umană şi profesională.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter