Actualitate

500 de posturi vacante scoase la bătaie

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/15_ziua/targ-de-joburi-cariere.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Aproape 500 de locuri de muncă sunt scoase la bătaie la Bursa Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).</p> <p> </p>

 

Târgul de joburi are loc la Casa de Cultură a Studenţilor, angajatorii prezenţi la eveniment oferind în total 490 de locuri de muncă.


Astfel de burse au loc astăzi în fiecare judeţ din ţară, oferta ANOFM la nivel naţional fiind de 16.191 de locuri de muncă, dintre care 1.542 sunt pentru persoanele cu studii superioare (de lungă şi scurtă durată). Potrivit ANOFM, judeţele cu cele mai multe locuri de muncă oferite la bursă sunt Bucureşti (3.270), Iaşi (715), Buzău, (663), Vrancea (655), Braşov (615) şi Gorj (614). Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite pentru persoanele cu studii superioare la nivel naţional sunt inginer, consilier financiar, inspector, asistent manager, economist, şi regizor. Bursa locurilor de muncă organizată de ANOFM la Cluj-Napoca vine după ce zilele acestea s-a desfăşurat şi târgul de cariere JobShop, dedicat studenţilor şi absolvenţilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter