Politică

PSD Cluj şi-a desemnat posibilii candidaţi pentru Primărie şi Consiliul Judeţean

<p>Din şase posibili candidaţi - Mircea Jorj, Alexandru Cordoş şi Dan Canta pentru Primărie, respectiv Remus Lăpuşan, Cornel Itu şi Valentin Cuibus pentru Judeţ - PSD va alege câte unul pentru fiecare funcţie.</p>

PSD şi-a desemnat posibilii candidaţi la funcţiile de primar al municipiului Cluj-Napoca, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Cei şase social democraţi desemnaţi de conducerea PSD să intre în cursa pentru şefia celor două instituţii “vor fi evaluaţi printr-un sondaj intern, până în luna iunie. Apoi, împreună cu cei din PNL şi PC vom anunţa pe cine vom susţine ca şi candidaţi comuni pentru alegerile locale din 2012”, a explicat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.


Conducerea PSD a desemnat pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean câte trei candidaţi.

Pentru Primăria Cluj-Napoca s-au înscris în cursă preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, senatorul Alexandru Cordoş şi consilierul judeţean Dan Canta. Pentru şefia Consiliului Judeţean, PSD i-a desemnat pe preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, deputatul Cornel Itu şi pe liderul consilierilor judeţeni PSD, Valentin Cuibus.


Remus Lăpuşan a adăugat că PSD Cluj îşi doreşte să aibă un candidat dintre cei doi, pentru Consiliul Judeţean sau pentru Primăria Cluj-Napoca. “În acest sens vor urma discuţii cu liberalii şi cu conservatorii”, a mai spus liderul organizaţiei judeţene a PSD.

Cei şase posibili candidaţi social democraţi au subliniat faptul că prioritatea numărul unu a judeţului trebuie să fie crearea de locuri de muncă. “Nu mi-am propus o strategie sau un proiect la Primărie. Cred, în primul rând că administraţia locală trebuie să aibă o faţă mai umană în raport cu cetăţenii. Pe primul loc între problemele clujenilor este lipsa locurilor de muncă. Se spune că scade şomajul, dar scade şi numărul angajaţilor…”, a declarat senatorul Alexandru Cordoş, unul dintre posibilii candidaţi la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter